Dressurkurs med Hanne fra Trollspeilet

Dressurkurs med Hanne fra Trollspeilet


Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 1 395,75 inkl. avgifter

Langlielva Rideklubb er så heldige å få Hanne fra Trollspeilet tilbake for dressurkurs!

Rideklubben sponser leie av hest for alle våre medlemmer som ønsker å ri rideskolehest.


Kurset består av

  • Totalt 4 klokketimers undervisning per ekvipasje. Det er mulig å velge mellom bakkearbeid og ridning, eller en kombinasjon. (Man rir i puljer på 3 og 3)
  • Teori i lunsjen på lørdag
  • Det er 9 plasser på kurset. Man rir én time på formiddagen og én på ettermiddagen (lørdag og søndag). Vi har åpnet for å dele en kursplass, da rir man kun én time hver dag. Det anbefales å gjøre det på denne måten da man får best læringsutbytte med en natts søvn i mellom timene.


Priser

  • Full kursplass - kr. 2 700
  • Halv kursplass - kr. 1 350
  • Leie av hest kommer på kr. 250 i tillegg (gratis om man er medlem av rideklubben)Mer om Trollspeilet


Rytterskolen Trollspeilet drives av Per Estein Prøis-Røhjell og Hanne Prøis-Røhjell. Begge har lang erfaring med undervisning på alle nivåer og er spesielt flinke til å ta for seg hestens bevegelse i samspill med rytterens kropp. Hvordan du som rytter - med de forutsetningene du har - kan bruke din kropp på en måte som lar både hesten og deg bevege dere bedre og på en hensiktsmessig måte. Kurset passer for alle som ønsker å komme seg videre, uavhengig av nivå, gren og hesterase. Undervisningen vil bli tilpasset hver enkelte ekvipasje, og man begynner med å forsikre seg om at de grunnleggende tingene som takt og rytme, løsgjorthet og kontakt er på plass. Dette er byggestener som er viktig for alle uavhengig av om man driver med dressur, sprang, feltritt, riddersport eller andre aktiviteter. Når grunnlaget er på plass, kan man jobbe videre på treningsskalaen med bydning, retthet og samling. 


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.