Stevneklar

Postet av Langlielva Rideklubb den 28. Jan 2022

Stevner og terminlister

Norges Rytterforbund har et eget stevnesystem det kan være nyttig å gjøre seg kjent med: NRYFstevne.no. Her kan man logge seg inn med egen profil på MinIdrett.


Grønt Kort

For å kunne delta på de aller fleste stevner er man nødt til å ha Grønt Kort (GK). Alle som er med i satsningsgruppa skal ta GK. 

Grønt Kort er en sertifisering av ryttere for å vise at man har nok kunnskap om hest til å kunne ferdes ute blandt andre ekvipasjer, og man trenger det for å kunne løse ut lisens til stevner. Hovedkurset er et digitalt kurs med en tilhørende digital bok, På vei inn i ryttersporten, gir masse grunnleggende kunnskaper om hest, hestehold, sikkerhet og konkurransereglement. 

I tillegg til det digitale kurset skal det også gjennomføres en rideprøve (her skal man ri et godkjent LC dressurprogram og hoppe et hinder på 50cm). Rideklubben følger med på hvor og når disse kursene holdes. Dersom det er mange som ønsker å ta GK kan rideklubben sette opp et slikt kurs selv.


Lisens

For dere i satsningsgruppen er det mest sannsynlig at dere starter med en skolehest. Rideskolehester blir registrert med hestelisens gratis for å hjelpe til rekruttering inn i sporten.

Rytterlisens må man derimot skaffe selv. Alle distriktstevner og høyere nivåer krever rytterlisens, dette må løses på årlig basis. Det er ikke et krav om lisens på klubbstevner.Info til medlemmer for kalenderåret 2022

Postet av Langlielva Rideklubb den 25. Jan 2022

Viktig info til alle som er medlem i Elveli Kjøre- og Rideklubb.


Vi ønsker å få oversikt over aktive medlemmer i rideklubben vår, og hvilke aktiviteter dere rir/ønsker å ri under. Derfor oppfordres alle medlemmer til å gå inn på egen profil på MinIdrett og oppdatere medlemsinformasjonen. 

Til eksempel kan du velge mellom "Working Equitation", "Bueskyting til hest", "Riddersport", "Horseball", "Sprang", "Dressur", "Nordmarka Rideskole". Det er mulig å krysse av for flere aktiviteter.

Dersom alle oppdaterer egen profil vil man kunne få mer tilpasset informasjon om de aktivitetene man selv ønsker å være med på, og det vil være enklere for oss i styret å vite hvilke aktiviteter vi skal sette opp gjennom året. 


Har dere noen spørsmål angående dette så send oss gjerne en mail på elvelikr@gmail.com så skal vi svare så raskt som mulig. MERK! Medlemskapet i rideklubben overføres automatisk til neste kalenderår. Dersom du ikke lenger ønsker å stå som medlem må du selv melde deg ut av klubben innen forfallsdato på faktura for medlemskontingent for 2022.